Yngve nr 3 på dagens Norgescup

Yngve løp inn til 3.plass på dagens Norgescup i Garnes, med Verdal OK som arrangør. Konkurransen i dag var en forkortet langdistanse med fellesstart.  Våre løpere var med framme i tetsjiktet gjennom hele løpet.  Audun Heimdal fra NTNUI vant, Håvard Sandstad Eidsmo fra Freidig ble nummer 2.

Carl Petter ble nest best av våre til slutt på 6.plass.  Ulf kom på plassen bak, mens Stian ble disket fra en god plassering da han glemte en av postene i gaflingsområdet i løypa.  Eirin er i fortsatt i godt høst-slag og ble nummer 5 i dameklassen.  Her vant Silje Ekroll Jahren fra Nydalen. Maren ble nummer 13.

I juniorenes NM-stafett løp Tobias på et blandingslag med Trollelg, Frol og Steinkjer O-klubb. Anders Haugskott fra Trollelg vekslet som nummer 4 etter første etappe.  Bare 11 sekunder bak teten. Tobias løp også en knall-etappe, og vekslet som nummer 3 etter sin etappe.  Jørgen Rannem Halse var sporty nok til å stille på tredjeetappen. Han gjorde absolutt ikke bort seg, og løp laget inn til 12.plass av 44 startende lag.

Se reportasje i T-A fra knockout-sprinten her.