Om o-gruppa

Frol IL Orientering er ei aktiv gruppe i Frol Idrettslag på Levanger.

Hode og kropp i samspill. Orientering er en sport hvor hode og kropp er i et samspill. Vår arena er naturen. Orientering er familieidretten hvor gammel og ung, elite og mosjonister deltar side om side. Det sosiale er dermed et viktig element hos oss.

frol_spania

Hovedaktiviteter

Orienteringsgruppa har mange ulike aktiviteter i løpet av sesongen. Disse aktivitetene skal kunne passe liten og stor, gammel og ung, eliteløper og nybegynner.

Nybegynnerkurs

Hver vår arrangeres nybegynnerkurs for barn og foreldre som ønsker å bli bedre kjent med o-sporten. Kursene blir annonsert her på hjemmesiden.

O-Trampen (turorientering)

O-Trampen er Frol sitt turorienteringsopplegg. Her kan du selv bestemme tempo og tidspunkt for turen i skog og mark. Et veldig fint tilbud for familier og andre som ønsker seg en tur ut i skog og mark. Mer informasjon om O-Trampen finner du på O-Trampen sida.

O-sjuern

O-sjuern er treningsløpene i Frol. Her er det ulike løyper og vanskelighetsnivå å velge mellom. Løpene arrangeres i nærområdet på Levanger, og foregår på onsdager i mai, juni, august og september. Informasjon om løpene blir lagt ut her på hjemmesiden, samt annonsert i lokalavisa.

Ukentlige treninger

Hver uke er det o-tekniske treninger som arrangeres av sportslig utvalg (SU). SU legger ut informasjon om ukas treninger hver uke, samt at det blir sendt ut informasjon om disse på e-post.


Kontaktinformasjon

Leder i o-gruppa er Lena Alstad. Hun kan kontaktes på telefonnummer NN , e-post: [email protected] Postadressen til o-gruppa er:
 
Frol IL Orientering
v/Lena Alstad
Rinnvegen 11
7609 LEVANGER

O-avdelingens kontonummer er: 4202.10.54180