Praktisk informasjon

Frol IL orientering kommuniserer via følgende kanaler:

Hjemmesiden
www.frolil.no/orientering er klubbens offisielle informasjonskilde utad. Her publiseres viktig informasjon, nyheter fra løp og samlinger, bildeserier og intervju.

Facebook
Frol IL orientering side: Offisiell side der nyheter fra hjemmesiden publiseres.
Frol IL orientering: Denne gruppen er o-gruppas interne informasjonskanal hvor all informasjon for alle medlemmer legges. Rekruttreninger, samlinger, o-tekniske treninger, o-sjuere, aktuelle løp +++
Frol Junior/Senior: Denne gruppen er for klubbens aktive juniorer og seniorer for planlegging og koordinering av reiser, treninger og samlinger.

Frol IL O-Trampen: Informasjon om O-Trampen

Instagram
@frol_orientering

 

Hva koster det ??
Orientering er en forholdsvis rimelig hobby, man kommer langt med terrengsko og kompass!

 • Medlemsavgift i Frol: Alle oppfordres til å tegne medlemsskap i Frol IL. Et familie medlemskap koster 600kr (2022) og gjelder all avdelinger i Frol. Se her for mer info om hvordan bli medlem.
 • Treninger: Gratis for alle. Ta gjerne med en brukt plastlomme (for kart) hvis du har.
 • Leik og mor-o: Gratis
 • Deltakelse på o-sjuer og Bygdakamp: 50kr per person og maks 150kr per famile (for hvert treningsløp). Ingen påmelding, bare å møte opp!
 • Deltakelse på løp i Norge: Gratis for alle barn, ungdom og studenter som er medlem i Frol IL. Påmeldingsavgiften dekkes altså av Frol IL. Etteranmeldingsgebyr dekkes ikke. Voksne (ikke studenter) må betale selv. Når man melder seg på i Eventor så betaler man ingenting, faktura kommer til Frol etter løpet. Klubben betaler denne og vi fører oversikt på alle egenandeler (altså full egenandel for voksne).  Hver enkelt vil i starten av januar motta faktura fra Frol for alle egenandeler i årets om har gått.
 • Deltakelse på sommerløp, dvs løp som arrangeres i juli: Full egenandel for alle, også barn.
 • Terrengsko og kompass anbefales kjøpt fra Runes o-utstyr. Frols medlemmer får 25% rabatt. Bruk rabattkode Fro2024 i nettbutikken. Runes o-utstyr har ofte utsalg på lokale kretsløp om våren, feks på Blåveisløpet.
 • Løperbrikke. På O-sjuer og løp brukes EMIT løperbrikke for tidtaking og for å kontrollere at man har vært på alle poster. Klubben har en god del leiebrikker som Frol IL medlemmer kan låne gratis på o-sjuere og Bygdakamp. Alle som deltar regelmessig oppfordres til å kjøpe egen brikke. En løperbrikke koster 600kr og kan kjøpes fra klubben. Ta kontakt med Rolf Alstad eller spør arrangører på o-sjuer.
  • Klubben dekker brikkeleie for barn til og med 14 år som deltar på kretsløp.
 • Klubbdrakt. Klubben har avtale med Trimtex hvor klubbdrakt kan kjøpes via Trimtex sin nettbutikk to ganger per år. Vanligvis i mars og mai. Dette vil bli annonsert på hjemmeside og facbook gruppe. Mer info her.

 

Eventor
Alle som skal delta på kretsløp må selv melde seg på via Eventor. Alle som skal melde seg på må ha egen bruker, med egen mailadresse. Det gjelder også for barn.

Alternativt for små barn som ikke har egen mailadresse kan foresatte opprette egen bruker, og deretter be en av klubbens administratorer om å legge til barn i databasen. Deretter har man mulighet til å melde på sitt barn ved å logge inn med egen bruker.

Husk påmelding før ordinær påmeldingsfrist for å unngå etteranmeldingsgebyr.

Administratorer i klubben: Rolf Alstad, Lars Sandstad Skjeset, Jo Langøygard, Hans Lund og Odd Anders Alstad.