Knockout med Tobias 4 og Eirin 5.

Knockout-sprint har hatt sitt første NM.  Og Verdal OK sto for et flott arrangement i Verdal sentrum i dag. Tobias gjorde det best av våre løpere med sin fjerdeplass. Bare 5 sekunder fra gullmedaljen og sekundet fra bronsen.

-Jeg vet jeg gjorde et dumt veivalg på den siste sløyfa, sa Tobias etter målgang.   Litt skuffet over seg selv akkurat da, men han samler ikke lenge på tungsinnet.

-Jeg måtte kjempe for å ta igjen tettrioen etter dette. Men det ble for lite igjen av løypa til at jeg tok dem helt igjen.  Dumt, men det var min egen feil.

Tobias gjorde det veldig spennende både for seg selv og oss i semifinalen.  Der ble han nummer 3 i sitt heat og gikk til finalen som Lucky looser. I finalen viste han til fulle at han hørte hjemme der.

Passering arena i finalen, og Tobias jager teten.

Eirin var et stort smil i hele dag.  Etter en grei prolog vant hun sitt heat i semifinalen. I finalen var hun høyt oppe hele tiden. Det ble en flott 5.plass til slutt.

Starten går i damefinalen. Eirin i midten.

Eirin i godt humør under premieutdelinga.

Stian, Carl Petter, Kine Sofie og Maren gjorde gode prologer, men måtte takke for seg etter semien.

Kine Sofie

Maren

Stian

Carl Petter

NM knockout-sprint er skikkelig artig når semifinalene først starter.  Da er det trøkk helt til finalene er ferdig.  Da skjer det noe nesten hele tida. Men det spørs om konseptet må finpusses noe  med tanke på at det totalt varer 8 timer fra prologene starter og til premieutdelinga kan starte. Verdal OK  gjorde det maksimale ut av sitt NM. Intim arena med passeringer og speakere som fulgte med og lagde liv gjorde susen. Flott levert!

Se reportasje i orientering.no  her

…og her.

Reportasje i Innherred.

Resultater.