Hurra for sølv!

Stian, Jo og Yngve tro til med en nærmest perfekt stafett i dag.  Det holdt til kjærkomne sølvmedaljer.

Løperne hadde et klart mål om å vise at vi fortsatt er gode nok til å kjempe i toppen i en NM-stafett i mange år.  De kjempet som et lag fra start til mål, og lagde en uhyre spennende stafett for tilskuerne.  Stian åpnet med å ligge i tet på hele førsteetappen.  Etter en litt rufsete NM-deltagelse de første dagene, fikk han tillit til å ta åpningsetappen.  Isak var også en av kandidatene til førstelaget, men ble dessverre forkjølet og måtte reise hjem.

Stian har nok til gode å løpe en dårlig førsteetappe.  Og beviste sine kvaliteter igjen i dag.  Jo fortsatte lenge i tet på andre etappe.  Men mot slutten røynet det skikkelig på.  Han tok ut absolutt alt, og holdt oss godt inne i stafetten selv om vi lå litt bak da Yngve la ut.  Yngve kortet inn på forspranget til teten post for post.  Ved runding arena lå han i tet og dro på Nydalen og Asker.   Nydalens løper hadde mest å gi i spurten, og kom inn 9 sekunder før Yngve.   Felles for våre tre løpere var at alle ga alt.  De skulle blø for skjorta i dag.  Godt jobba!!  Og skikkelig artig med sølv.

Simon, Carl Petter og Tobias løp også godt på andrelaget.  De ble premiert for sin 22. plass av 94 lag.

Damelaget får så absolutt godkjent også.  Eirin er stødigheten selv.  En knall førsteetappe nok en gang.  Ungjenta Mari viste liten respekt for de andre løperne.  Hun har mye ugjort som o-løper!  Hennes andreetappe i dag var veldig bra.  Camilla på siste etappe gjorde også det hun skulle. Dermed ble det 30.plass blant 64 lag.  Nå blir det mer trening framover.  Så da er det bare å glede seg til neste år.

(Bilder fra Lovise F.)

Se reportasje i Innherred her.

Se reportasje i T-A her.