Snart klart for Frol IL’s O-Trampen 2024

Åpningsdag for O-Trampen 2024 er lørdag 27.april. Mellom 11-13 er vi på plass nedenfor vanntårnet i Børsåsen, og serverer kaffe, saft og boller.

Du får kjøpt konvolutter hos Intersport-butikkene, Bjørn Stakset Sport (Sport1), og i Trønderhallen. Konvoluttene er i salg fra torsdag 25.04.

Snart klart for O-tramp. Bildet er fra et et tidligere år. Hvor er postene i år, mon tro?

I år er følgende områder med: Røstad, Staupsmarka, Børsåsen, Tvårråsjøen, Furuhevelen, Lavøya/Huldervatnet, Davebustaden, samt fjellkartet med området Heståa/Grytesvola. Røstad og Staupsmarka er forholdsvis korte, med enkle poster og veivalg. Børsåsen og Tvårråsjøen er noe lengre, og postene er litt vanskeligere. Rundene på Furhevelen, Huldervatnet og Davebustaden er lengre, og kan oppleves som mer krevende. Merk også at postene på Lavøya/Nybrotta kan gjennomføres som to turer – med start enten på Lavøya eller Huldervatnet. Turen på fjellkartet er lang og utfordrende, og kartet er mindre detaljrikt. Årets langpost er ved Langåsvadet.

Husk at postene settes ut til ulik tid, det er informasjon på kartet for når postene står ute.

I tillegg er det som tidligere år 10 sykkelposter, og det blir hengt ut “ukas poster” i uke 19-24.

Kaffeposten er søndag 16.juni, ved post 42 (fjellkartet), Heståtangen. Vi serverer bålkaffe, saft og boller mellom kl 11 og 13.

 

Vi i komiteen gleder oss på en ny O-tramp-sesong!