Stor tropp til Østfold.

I dag reiste 35 løpere fra NTOK til Halden for å delta i helgas Halden O-meeting. Av disse var 15 løpere fra Frol. Her er en del av dem samlet før flyavgang på Værnes.

Tobias Alstad skal i ilden allerede i kveld. Da står det sprint på programmet. Og løpet er både Norgescup og uttak til Verdenscupen. Tidligere i dag var seniorene gjennom en test på 3000 meter som også vil være med i vurderingene ved uttaket til Verdenscupen. Der løp Tobias godt og ble klokket inn på 8.23. Det var 4 sekunder bak vinneren Elias Jonsson.  De andre Frol-løperne benytter kvelden til lett o-teknisk trening i ukjent Østfold-terreng.

Lørdag er det stafett for de yngste løperne, mens de over 17 år har mellomdistanse.  Denne er Norgescup.  Søndag er det langdistanse for alle klasser. Også den teller i Norgescupen.  Alle tre løp for seniorene er såkalte WRE-løp. (World Ranking Events) Nesten 1200 løpere er påmeldt til Halden O-meeting.

Disse Frol-løperne er med i helga: Tobias Alstad, Martin Vehus Skjerve, Sindre Johannessen, Carl Petter Lyngen, Filip Mitchell Iversen, Magnus Alstad, Jonas Alstad, Ludvig Langøygard, Sondre Skoglund Leithe, Daniel Alstad, Aksel Sandstad Skjeset, Mia Reinås, Brage Reinås, Selma Langøygard og Solveig Skoglund Leithe.