Nytt toppløp av Tobias.

Tobiasa Alstad (Foto: Spartacus Cup) fosser virkelig fram i o-løypa i vår.  På dagens mellomdistanse i Spartacus Cup i Ungarn løp han inn til 4.plass. Finske Topi Syrjäläinen vant også i  dag, foran norske Isak Jonsson og østerrikeren Jannis Bonek på delt andreplass.  Bonek tok forøvrig bronse på mellomdistansen i VM i fjor.  I dag var han bare 18 sekunder foran Tobias.

-Jeg er veldig fornøyd med dagens løp også, sier Tobias på telefon fra Ungarn.

-Jeg har bare rundt 10 sekunder tap på et par steder i løypa.  Resten kan vi nok kalle tilnærmet prikkfritt. Jeg fikk veldig god flyt på løpet, så det fungerer godt nå om dagen.  Nå tar vi ei treningsøkt i morgen før vi reiser hjem.  Det er bare å håpe at formen holder seg framover.  Til helga er det norsk sesongåpning i Halden. Etter nesten to uker i Tsjekkia og Ungarn har det blitt mye trening. Beina skal nok få hvile litt mer i noen dager nå.

Også Martin Vehus Skjerve satte fart på dagens mellomdistanse.  Han ble nummer 29 av de rundt 150 i eliteklassen.