Terminliste og mannskapsliste 2022

Snart er O-sesongen i gang, og her finner dere oversikt over arrangement og mannskapsliste. Finn ditt navn, og sett av datoene i kalenderen med en gang. Ber om at de som ikke har mulighet til å stille på oppsatt dato bytter innbyrdes eller stiller med stedfortreder, men varsle løpsleder om endringer av mannskap.

Arrangøransvarlige og løypeleggere

Ønsker bekreftelse fra dere som er arrangøransvarlig/løpsledere og løypeleggere på at dere har registrert oppsettet og at oppsatt arrangement passer.

Dersom dato ikke passer ber jeg om at dere bytter innbyrdes, men at det varsles om endringer tilbake til meg.

Arrangøransvarlig må peke ut en i mannskapslista som oppdaterer både på Facebook i gruppa “Frol IL orientering – gruppe” og på hjemmesiden til Frol IL orientering om arrangementet. Suppleres gjerne med bilder i etterkant.

Tenk på nybegynnere ved valg av arena: kort vei fra parkering, og tydelige ledelinjer for nybegynnere. N1 og C2 løype må befares for å sjekke om kart må oppdateres.

Husk å sende kart for printing i god tid til Lars.

Oppdatert arrangørmal finnes her:

https://frolil.no/dokumenter-2/for-arrangorer/?avdeling=orientering

Arrangøransvarlig må ta kontakt med nødvendig mannskap i god tid før hvert løp for å sikre at vi har nok folk til å gjennomføre både treningsløp og kretsløp.

Småtroll

Frol har som mål å videreutvikle tilleggsaktiviteter for de minste på O-sjuer. Derfor har en person på hvert arrangement fått ansvar for dette. Tilleggsaktivitet er opp til arrangør, men kan for eksempel være Labyrint eller “Småtroll-løype”. Trenger ikke være orienteringsrelatert. Se her for flere tips: https://aktivitetsbanken.no/orientering/ovelser/

O-sjuer og bygdakampen

Fri start mellom 1800 og 1930.

Det vil i år også bli mulighet for å kjøpe oppsmurt brødskive i tillegg til den vanlige kaken.

Det blir en ekstra o-sjuer i år som vil bli nattløp 21.september. Starttid for denne blir 1930-2030 med mulighet for at de minste kan starte kl 1900.

Endringer i O-sjuer

I år også vil postene henge ut fra mandag kl. 18.00 til torsdag kl. 20.00. Kartene legges ut i eventor, Usynlig-O og Livelox. Kartene printes ut selv, og det betales 30 kr i VIPPS til 648358. Det er kun løp som er gjennomført med tidtaking på onsdager som gir resultatpoeng. Alle som gjennomfører ei løype i løpet av tiden postene henger ute kan imidlertid få deltakerpoeng ved å enten registrere løpet på Livelox eller melde inn til følgende Google-skjema: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZnwpaCvFXgghfC97uaTFhppnUmUh__vgZd4hg3ppGICHQbg/viewform?usp=sf_link

Mvh Odd Anders Alstad

Leder i Teknisk komite, Frol IL Orientering

[email protected]