Spreke damer!

Maren Grande og Eirin Svanøe-Hafstad deltok i helga i Trollveggen Triathlon.  En styrkeprøve med 1200 meter svømming i sjøen ved Åndalsnes. Fortsetter med 34 km på sykkel med 750 høydemeter opp Trollstigen, og til slutt en løpetur på 5,2 km og 750 høydemeter til baksiden av Trollveggen.  Ikke noe for pyser med andre ord.

Eirin i fint driv opp mot baksiden av Trollveggen

Etter den innledende svømmeetappen i fjorden  lå Maren på 12.plass, og Eirin 12 sekunder bak på en 14.plass.  Etter sykkeletappen avanserte Eirin til 7.plass, mens Maren da lå på 13. På den siste etappen kom løpskapasiteten til jentene til sin rett.  Eirin løp inn til en imponerende 4.plass, mens Maren ble nummer 9.  39 løpere stilte til start i dameklassen. Svenske Frida Cronqvist vant på tida 2.43.09, 13 minutter foran Eirin.

Etter smilet å dømme likte Maren motbakkene opp fjellet.