O-sjuer 5 – Gjeldsåsen – onsdag 19.mai

Velkomment til ny o-sjuer onsdag 19.mai kl 18:00-19:30 !

Alle poster er nå satt ut. Stort sett bart i terrenget, men noen snøflekker fremdeles.

Spennende kryssing av bekk ved to steder i N og C-løypa. Husk å ta med tørre sko og sokker til etterpå!!

 

Enkelte stier er litt utydelige og det er derfor hengt opp hvite/oransje plastband for å markere hvor stien går.

Mellom post 4 og 5 på N-løypa er det merket mellom postene med røde/hvite plastband. Dette tilsvarer også første del av strekk mellom post 6 og 7 på C2 løypa.

Det er to forskjellige starter: Start 1: N1, C2 og C5.  Start 2: B3, A4 og A6. Det blir merket til start 1 på onsdag, ca 400m langs vei. Det blir ikke merket til start 2, men det bare å følge stien fra start 1 i ca 600m. Det er satt opp en plakat der hvor man tar av fra stien til start 2.

 

Fortsatt gjelder nasjonale smittevernregler og alle må følge disse. Men etter siste oppdatering kan vi igjen åpne for at alle kan registrere seg og delta, med eller uten tidtaking på onsdag. Det vil her være kart til salgs for en startavgift på kr 50 pr pers eller kr 150 pr familie.

Alle poster er hengt ut og blir hengende til torsdag 20.mai kl. 20, og kan også løpes på valgfritt tidspunkt i denne perioden. Dette tilbudet passer for alle aldersgrupper og man velger selv vanskelighetsgrad og om man vil gå eller løpe. De som da løper utenom onsdager, men ønsker å få løpet registrert må «vippse» kr. 25,- til 648 358.

Kart: Kjøpes på arena onsdag mellom 1800 og 1930 eller lastes ned fra Eventor.

Parkering: Langs vegen rett ved arena. Det merkes fra fjellveien på onsdag. Kartlink til Arena.

Løypetilbud: N1, C2, C5, B3, A4 og A6. Løyper fra 1-6 km med ulik vanskeligshetsgrad. Tall er ca. løypelengde i km. Bokstav er vanskelighetsgrad: N = Nybegynner, C = Lett, B = Middels vanskelig, A = Vanskelig.

Påmelding/Registrering: Det er kun løp som er gjennomført med tidtaking på onsdager som gir resultatpoeng. Alle som gjennomfører ei løype i løpet av tiden postene henger ute kan imidlertid få deltakerpoeng ved å registrere seg i dette skjemaet eller varsle hvilken løype man har løpt til Torbjørn Sirum, e-post [email protected].

Usynlig-O: Alle kart legges også ut i usynlig-O. Alle løpene vil være tilgjengelig i usynlig-O i hele 2021.

Livelox: Alle løp legges i Livelox. Ved å bruke GPS-klokke, eller telefon til å logge sitt løp kan man etterpå se hvor man har løpt og sammenligne med hvor andre har løpt. Morsom og lærerikt! Link til livelox fra Eventor.

Salg: Det vil ikke være salg på løpet.

Småtroll: Det vil ikke være tilbud om småtroll på løpet.

 

Smittervernregler skal overholdes!

  • Generelle retningslinjer fra helsemyndighetene skal respekteres.
  • Postflagg skal ikke berøres.
  • Hold alltid minst 2 meter avstand til andre. Familier kan gå/løpe sammen.

 

Løpsleder: Rolf Alstad (97 58 05 15)          Løypelegger: Ådne Stendal og Magnus Alstad