O-sjuer nr. 4

Tidspunkt: Onsdag 05.05.2021 kl 18:00-19:30

Fortsatt gjelder nasjonale smittevernregler og alle må følge disse. Men etter siste oppdatering kan vi igjen åpne for at alle kan registrere seg og delta, med eller uten tidtaking på onsdag. Det vil her være kart til salgs for en startavgift på kr 50 pr pers eller kr 150 pr familie.

Postene vil henge ut fra mandag kveld kl. 18 til torsdag kveld kl. 20, og kan også løpes på valgfritt tidspunkt i denne perioden. Dette tilbudet passer for alle aldersgrupper og man velger selv vanskelighetsgrad og om man vil gå eller løpe. De som da løper utenom onsdager, men ønsker å få løpet registrert må «vippse» kr. 25,- til 648 358.

Kart: Kart kan lastes ned fra denne siden i Eventor: Eventor – Arrangementsinformasjon: O-sjuer 4, Masteråsen (orientering.no)

Parkering: Langs vegen til steinbruddet til Frøseth i Halsan. Samlingplass er her: Norgeskart

Løypetilbud: Løyper fra 1-6 km med ulik vanskeligshetsgrad. Vanskelighetsgrad og tall er ca. løypelengde i km. N = Nybegynner, C = Lett, B = Middels vanskelig, A = Vanskelig.

Postmarkering: Alle poster markeres med post-flagg med nummerlapp som stemmer med kode på kart. Start og mål er markert med postflagg og start/mål-skilt. Utenom onsdager er det ingen stempling og ingen tidtaking.

Påmelding/Registrering: Det er kun løp som er gjennomført med tidtaking på onsdager som gir resultatpoeng. Alle som gjennomfører ei løype i løpet av tiden postene henger ute kan imidlertid få deltakerpoeng ved å registrere seg i dette skjemaet eller varsle hvilken løype man har løpt til Torbjørn Sirum, e-post [email protected].

Usynlig-O: Alle kart legges også ut i usynlig-O. Alle løpene vil være tilgjengelig i usynlig-O i hele 2021.

Livelox: Alle løp legges i Livelox. Ved å bruke GPS-klokke, eller telefon til å logge sitt løp kan man etterpå se hvor man har løpt og sammenligne med hvor andre har løpt. Morsom og lærerikt!

Salg: Det vil ikke være salg på løpet.

Småtroll: Det vil ikke være tilbud om småtroll på løpet.

 

Smittervernregler skal overholdes!

  • Generelle retningslinjer fra helsemyndighetene skal respekteres.
  • Postflagg skal ikke berøres.
  • Hold alltid minst 2 meter avstand til andre. Familier kan gå/løpe sammen.

 

Løpsleder: Magne Okkenhaug (99030130)          Løypelegger: Håvard Vassenden