Paul leder U23 Norgescupen

Etter helgas Norgescupløp i sprint og NM Ultralang (som også var Norgescup), leder Paul Sirum fortsatt U23-cupen.  Derimot mistet han ledelsen i Norgescupen for senior, og ligger nå på 2.plass der.  Paul valgte å bare løpe sprinten i helga, og der ble det en flott 5.plass.  Stian ligger på 9.plass i U23-cupen.  Se lista så langt nedenfor:

9 Stian Sundsvik Frol IL 14 16 22 35 87

Eirin Svanøe-Hafstad og Maren Grande løp begge konkurransene i helga.  Eirin krysset en ulovlig vei i farten på sprinten, og ble disket.  Maren løp inn til 18.plass.  Søndagens NM Ultralang ble en gedigen kraftprøve.  På grunn av mye regn i det siste i Bergen var terrenget gjennomvått og tungt.  Det førte til solid overskridelse av den stipulerte vinnertida.  All honnør til våre to damer som begge fullførte!  Eirin lå lenge og kjempet om en 6.-plass.  Men hun innrømmet etter løpet at det ble smått med krefter igjen utover i det lange løpet. Likevel ble det en fin 11.plass til slutt.  Og da hadde hun løpt i 2 timer og tre kvarter.  Sterkt!!!  Maren ble nummer 19.

I U23-cupen for damer ligger nå Eirin på en 9.plass.  Det var synd det ble disk på sprinten.  Med et normalt resultat der ville hun vært inne blant de 4-5 beste.  Men fortsatt gjenstår det 4 løp i Cupen, så mye kan skje. Mathilde Rundhaug ligger nummer 17 så langt i cupen, og Maren Grande nummer 18.