Kjempesterk 4.plass

Mari K Grevskott gjorde et nytt kjempeløp da Hovedløpet fortsatte med langdistanse lørdag. I den 5,5 km lange løypa kom Mari inn til 4.plass.  Vi gratulerer!  Mari var da 61 sekunder fra å komme på pallen. Og dette er den beste Frol-prestasjonen i Hovedløpet på mange år.  Også de andre jentene våre fulgte imponerende opp. Matilde Munkeby ble nummer 16 i samme klasse som Mari, D 16. Det var 59 løpere i denne klassen.  I D 14 løp June Munkeby inn til 28.plass, og Linnea Munkeby ble nummer 31.   Tobias Alstad  sliter nok med for lite o-teknisk trening i år etter en langvarig skade.  Det førte til to store bommer i H 15, og en 59.plass til slutt.  Neste år er Tobias på plass igjen der vi vet han hører hjemme.

Her er Frol-gjengen som deltar i Hovedløpet og O-Landsleiren.

Trym Nergård Rønning ble beste Skøynarløper på langdistansen med 8.plass i H 15.  Martin Vehus Skjerve ble beste Verdaling med 5.plass i H 14.