Prisdryss på avslutningskvelden.

På dagens avslutningskveld for o-sesongen ble det delt ut en rekke hederspriser.  På bildet har leder i sportslig komite, Eivind Ness-Jensen, delt ut Frol ILs vimpel til Solveig Skoglund Leithe og Ludvig Langøygard.  Anne Eline Vehus Skjerve fikk ogaå vimpelen, men var ikke til stede i kveld.  Solveig fikk vimpelen for sølv i Hovedløpet i Ski-O og bronse i Hovedløpet i orientering, langdistanse.  Ludvig fikk sin vimpel for bronse i Hovedløpet, sprint.  Og Anne Eline for sølv i NM junior skiorientering.

Solveig Skoglund Leithe vant NTOKs rankingpokal for sesongen i D 13-14, og Daniel Alstad i H 13-14.  Jonas Alstad vant pokalen i H 15-16. Filip Mitchell Iversen ble tildelt Skogkarens pris for sine resultater gjennom sesongen i H 17-18.

Jonas Alstad går på skole på Lillehammer, og var ikke til stede på tilsteldningen i kveld.  Men foruten kretsens rankingpokal, ble han også tildelt Den Gyldne O-sko for en utrolig prestasjon, nemlig å ha tatt 6 medaljer av 6 mulige i 3 Hovedløp i orientering. Han fikk også årets aktivitetspris for å ha deltatt i flest terminfestede konkurranser gjennom sesongen, hele 51.  Og det er uten at O-Sjuere og Bygdakamper er medregnet.

Heder og ære ble det også til Gøril Rønning Sund, Tobias Alstad og Martin Vehus Skjerve som har deltatt på det Norske landslaget i år.

Trener Paul Sirum hadde et godt innslag på kvelden, der han intervjuet Ludvig Langøygard om hans to viktigst løp i sesongen. Et løp med full fiasko, og et senere løp der han ble nest best i Norge. Disse to fikk fint fram hva som var forskjellen på gjennomføringen av disse to løpene.

Eivind Ness-Jensen avsluttet kvelden med å trekke fram viktige løp på terminlista for neste år, og orienterte om treninger og samlinger framover i vinter.