Bestilling av klubbtøy fra Trimtex – frist 25. februar!

Hei alle!

O-gruppas klubbtøy leveres av Trimtex og bestilles i deres nettbutikk for våre medlemmer. Nettbutikken for våren 2024vil være åpen til og med søndag 25. februar i første leveringsrunde. Estimert leveringstidspunkt for tøy bestilt i denne runden er uke 15. Den som ønsker klær til sesongen starter må bestille i denne runden. Det vil også bli åpnet for en ny runde med bestilling senere, trolig blir dette etter at nybegynnerkurset er ferdig.

Merk at klubben sørger for egen bestilling av klubbtøy til eliteløpere og løpere som skal ha klubbtøy som del av sin løperavtale – egen info sendes de løperne dette gjelder.

Ønsker du å prøve størrelser, må du spørre noen som har klær fra før, klubben har ikke liggende prøveklær.  Vi anbefaler å gå sammen flere om samme bestilling for å spare fraktomkostninger.

Info fra Trimtex under:

*****************************************************************************************************

Kjære kunde,

VIKTIG informasjon før pålogging – vi har nå lansert en ny versjon av våre Teamshops og alle kunder må derfor opprette NY KONTO i henhold til veiledningen. Se video her.

Du får tilgang til din teamshop ved å klikke på denne linken.

Første gangen du logger inn blir du og bedt om å legge til din unike teamkode: frol-1700

Bestillingsfrist: 25/02/2024

Etter å ha fullført et kjøp i teamshoppen vil du motta en ordrebekreftelse.

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter at nettbutikken stenger den 25.2.2024.

En veiledning for hvordan du oppretter ny konto, logger inn og legger til din teamshop finner du her.

Med vennlig hilsen
Trimtex