Martin fortsetter i Frol.

Gledelig melding fra Sverige:  Martin Vehus Skjerve fortsetter å løpe for Frol!

Martin har, til stor glede for resten av Frolløperne,  bestemt seg for ikke å melde overgang til OK Linne i Uppsala.  Selv om han bor og studerer i Sverige, kommer han fortsatt til å konkurrere for Frol. Da han flyttet til Uppsala i fjor høst lå det nært å tro at han kom til å konkurrere for en ny klubb utenfor Norge.  Men nå blir det Frol for fullt, og med stafetter som store mål.

-Jeg ser at flere løpere i Frol trener godt for tida, og at vi kan få gode lag i både Tio og Jukola. Så jeg har lyst til å være med videre for klubben.  Og det helt store målet i år blir jo NM-uka i Verdal.   Der kommer vi til å være en fin gjeng som skal bite fra oss.  Jeg har god kontakt med OK Linne her i Uppsala, og får være med på det jeg vil av treninger.  Så alt fungerer fint med det.  Men min trener er fortsatt Paul Sirum. Han hjelper meg med å planlegge treninger, og vi har et kjempefint samarbeid som jeg føler bringer meg farmover.

-Hvordan har treningsvinteren vært så langt?

– Jeg fikk akillesproblemer i november. Da ble det fort et par uker med alternativ trening.  Men etter det har det meste gått på skinner. Så nå mener jeg å være i god rute.  Værmessig har det vært mer snø i Uppsala enn det de pleier å ha. Derfor har det blitt mindre løping i skogen i vinter enn det jeg hadde trodd på forhånd.  I påska skal Frol og Freidig på treningssamling i Tsjekkia. Da får vi forhåpentligvis mange flotte økter i terreng der nede.  Etter påske skal jeg på åpen treningssamling med landslaget i Ungarn. Der blir det også deltagelse i 2-3 konkurranser.  Det blir bra å få prøvd seg i Ungarsk terreng med tanke på EM der i august.

Ellers kan Martin fortelle om travle dager som student hos Søta Bror.

– Dagene går med til trening og studier.  For å kunne være med på samlinger utover våren trengs det å være minst ajour med studiene hele tida. Da blir det jevnt med lesing, men det har fungert veldig bra.  Nå ser jeg fram til at det må bli mer barmark her i Sverige, så vi kommer oss ut i skogen.  Og utenlandssamlingene skal bli topp.  Når jeg kommer hjem til Norge til sommeren skal vi kjøre mange gode fellestreninger og glede oss til NM-uka!