Flott resultat i ungdomsstafetten

Våre fire ungdommer løp stafett slik det skal gjøres i dagens Tiomila.  Med minimalt tidstap til de raskeste lagene kom Frol inn til en 44.plass av de 137 lagene som sto på startstreken. Og ble med det det fjerde beste norske laget.

For første gang i Tios histroie er det innendørs arena i år.  En svær ishall er ombygd for å huse publikum, løpere, start, mål og vekslinger. På bildet over ser vi startfeltet i ungdosmsklassen. Jonas Alstad som hadde vår førsteetappe skimtes i gult langt bak i feltet.  Men der ble han ikke lenge.  Så snart de var ute i skogen begynte Jonas å legge løper for løper bak seg.  Inn til veksling var han bare drøye 2 minutter bak lagene helt i tet.  Med andre ord en sikker åpning av stafetten slik laglederne ønsket.

Sigurd Skoglund Leithe fulgte opp med en god etappe han også, og sendte søster Solveig ut på den tredje etappen.

Solveig, og Mia Reinås på den siste etappen tapte fint lite til lagene i tet, og må ha gjort noen av de beste løpene så langt i sesongen.

Ingen av våre fire “gjorde bort seg” på stafetten, så det er tydelig at de har fått gode råd fra våre seniorløpere de siste dagene. Godt løpt!

Pastamiddag etter løpet, og nå er Magnus, Martin, Tobias og de resterende sju på herrelaget klare for nattas lange stafett.  Lykke til!

Takk til Lena for bilder fra Skellefteå.