Terminliste med mannskapsliste 2023

Endelig foreligger årets terminliste klar, sammen med mannskapslista.

Terminliste Frol IL orientering 2023

Lista inneholder alle O-sjuere og bygdakamper, samt kretsløp som Frol IL skal arrangere. Nytt av året er at TA-sprinten utgår, men erstattes av en ungdomscup med totalt 10 løp. Vi skal arrangere 2 av disse løpene.

Se gjennom og sett av datoene du har blitt satt opp på. Flere har blitt satt opp på to arrangementer. Hvis dato ikke passer, bytt innbyrdes, men gi beskjed til til løpsansvarlig!

Ønsker at alle løypeleggere og løpsansvarlige gir tilbakemelding til Odd Anders Alstad om at dato er registrert.

Arrangørmalen er under revidering og blir lagt ut så snart den er klar.

 

O-sjuer og bygdakampen

Fri start mellom 1800 og 1930.

I år også blir det treningsløp natt, merk at dette i år er på en fredag. Tidspunkt for treningsløp natt blir annonsert når arrangementet nærmer seg.

I år også vil postene henge ut fra mandag til torsdag. Kartene legges ut i Eventor, Usynlig-O og Livelox. Kartene printes ut selv. Det er kun løp som er gjennomført med tidtaking på onsdager som gir resultatpoeng. Alle som gjennomfører ei løype i løpet av tiden postene henger ute kan imidlertid få deltakerpoeng ved å enten registrere løpet på følgende Google-skjema: Registrering av løp

 

Premier O-sjuer 2022

De som ikke har mottatt premiene sine fra fjorårets o-sjuer, har muligheten til å hente de i løpet av de første o-sjuerne.

 

Mvh Odd Anders Alstad

Arrangmentsansvarlig Teknisk komite