– som å hoppe etter Wirkola

På årsmøte i O-avd. takket Gunnar Vatn for seg etter nærmere 25 års arbeid for avdelingen.  Mest kjent er Gunnar for sitt store arbeid i O-tramp komiteen.  Mange hundre deltakere i O-trampen har satt pris på Gunnars evne til å legge gode runder i terrenget.  Både unge og gamle har nytt godt av Gunnars teft til å finne de fineste plassene for å plassere O-tramppostene.  Han er meget godt kjent i Frols skoger og vet om de fineste utsiktspunktene å sette poster på.  Langpostene og kaffepostene er bestandig på utsøkte steder.  Ukjente setervoller har vi også fått stifte bekjentskaper med.

På slutten av 90 tallet og tidlig på 2000 tallet var han leder i Aktivitetskomiteen som seinere ble Treningskomiteen.  Der la han og komiteen til rette for mye fin trening for våre medlemmer.

For oss som blir igjen i året O-trampkomite blir det litt som å hoppe etter Wirkola når vi skal prøve å videreføre Gunnars gode arbeid.  Komiteen består av Sondre A. Lomsdal, Jan Inge Jacobsen, Øystein Brenna og Marit Hæreid Sandstad.

Lørdag 29. april åpner vi O-trampsesongen i Børsåsen og håper å se mange både nye og gamle O-trampere.

Vi takker Gunnar for mange års arbeid, kanskje kommer han tilbake igjen i styre og stell etter noen hvileår. VELKOMMEN!

Marit