Eirin vant Superbabes i Hu & Hei

På lørdagens Hu & Hei, der Isak Bergset vant herreklassen, og Eirin Svanøe-Hafstad ble nummer 9 i dameklassen, var herreløypa på utrolige 27 kilometer i luftlinje.  Klokka til Isak viste etter løpet at med hans veivalg i Bymarka hadde han løpt hele 33,2 km.

Dameløypa var omtrent 15 kilometer.  Men Eirin og 15 damer i tillegg nøyde seg ikke med å løpe bare dameløypa. De gjennomførte begge sløyfene, likt som herrene, i klassen for Superbabes. Eirin løp 36,4 km før hun var i mål, og delte seieren i klassen med Ragnhild Eide og Lene Berg Hansen fra Byåsen. Litt av en lørdagstur!

Isak er villig til å låne ut kartet sitt om noen vil løpe gjennom løypa en kveld.

Det var ikke bare Ulf som løp Trondheim skogsmaraton i helga.  Maren Grande viste også god form der, og ble nummer 10 i dameklassen.