Gode langløp av Isak, Eirin og Ulf.

Denne helga har vært preget av de lange løp.  Isak Bergset vant også i år Hu & Hei.  Nå for fjerde gang. Dette begynner å bli en fin tradisjon.  Med tida 3.24.39 var han over 3 minutter foran Emil Granqvist fra NTNUI.  99 løpere greide hele løypa i år.  De siste brukte nesten 9 timer. Rundt 30 løpere så seg nødt til å bryte dette stygglange o-løpet i Bymarka.  Eirin Svanøe-Hafstad ble nummer 9 i dameklassen.  Her var det Ingrid Guldbrandsen fra NTNUI som vant. Bilde fra herrenes seierspall tatt av Ragnhild Jermstad.

Bilder: Gudmund Toverud Høglund, NTNUI

Ulf Forseth Indgaard la bort kartet i helga for å prøve seg mot de som har spesialisert seg på å løpe uten det. Da ble det en imponerende 3.plass i Trondheim Skogsmaraton på Ulf.  Med den formen disse løperne viser nå er det synd o-sesongen går mot slutten…