Ulf viste gryende form i Fjord-O.

Ulf Forseth Indgaard har så absolutt ikke glemt gamle kunster. I firedagersløpene Fjord-O, som ble avsluttet i dag,  har han vist gryende form.  Dette er gledelig, for vi trenger løpere i form når NM-uka nermer seg.

Men det var Isak Bergset som var best av frolingene onsdag, på første løpsdag.  Da vant han minuttet foran Ulf. Utflytta froling Jo Forseth Indgaard ble nummer 5.  Arena de to første dagene var forøvrig på gården til ikke ukjente o-famile Lundanes fra Emblem IL i Ålesund.  Dagen etter ble Isak nummer 2, etter Sigurd Paulsen Vie fra NTNUI.  Ulf ble nummer 4 og Jo nummer 5.

Lørdag og søndag gikk løpene i Stryn.  Da var det på heimplassen til Isak, som også var løypelegger. Ulf vant lørdag, og hadde mange meriterte løpere bak seg. Olav Lundanes ble f.eks nummer 4 i løpet.  Søndag ble det Jo som vant, med Ulf drøyt halvminuttet bak på andreplass.  Jon Aukrust Osmoen, Nydalens SK ble nummer 3, mens Olav og Ivar Lundanes fulgte på plasssene deretter  Totalt var nesten 700 løpere med på Fjord-O.