Søkkvått i Blåveisløpet. Takk til dugnadsgjengen!

Det regnet så godt som hele tiden fra riggegjengen startet tidlig i dag, til de kunne pakke sammen alt og dra hjem igjen i ettermiddag.  Men Blåveisløp ble det likevel.  200 løpere fullførte, og løypene til Sindre Johannessen fikk veldig mye skryt.  Erfarne løpere fikk o-tekniske oppgaver som felte flere. Men det er noe som setter en ekstra spiss på konkurransen.  Og til været. Det hadde vært triveligere med litt sol en slik dag…..

Det er ikke vanskelig å arrangere o-løp i Frol.  Makan til dugnadsgjeng skal du lete lenge etter.   Tusen takk til alle drøyt 20 som var med og arrangerte i dag. Dere gjorde en kjempefin jobb!!

Takk til Innherred som besøkte løpet og laget en fin reportasje som du kan se her.

Se orientering.no her.

Komplette resultater.

Jonas Alstad vant H 13-14 foran Ovid Baglo Bjørkeng fra Verdal OK

Aksel Sandstad Skjeset og Daniel Alstad ble nummer 1 og 2 i H 11-12. Brage Reinås ble nummer 3, Magnus Jenssen nummer 4 og Erik Hemming nummer 6.

Ådne Krogstad Stendahl vant H 17-20.

Signe Spets Haug fra Skøynar og Sanna Sandstad Skjeset i N1-åpen.

Ingeborg Dybdahl fullførte D 9-10 i fin stil.

Magnus Jenssen løper inn til 4.plass i H 11-12.

Vegard Ressem stempler seg inn i mål og 8.plass i H 21.