Eef med gode løp i WRE.

Eef van Dongen har tilbragt den siste uka i Danmark for å få trent mest mulig sprint med tanke på neste års VM i landet. Det har tydeligvis vært ei svært innholdsrik uke, med mye god teknisk trening og deltagelse i konkurranser.  Bl.a. WRE-løpene sist helg.

Mange løpere benyttet anledningen til å få med seg denne offisielle VM-treningsuka.  Eef rapporterer om treninger med utfordrende løyper. Og konkurranser med prolog, kvart-, semi- og finaler. Skikkelig hektisk med korte pauser mellom slagene. I den ene konkurransen vant Eef sitt prolog-heat. Hun savnet gafling i finalen for å få enda mer teknikktrening. Men farten har vært høy der også, så det var bare Andrine Benjaminsen som kom foran i mål. Totalt ble det mye løping denne dagen. Med oppvarming, alle heatene og nedjogg regnet Eef ut at hun hadde løpt 26 km til sammen.

Senere i uka ble det bla. treninger som denne med fokus på retning og avstandsbedømmelse.  I WRE-løpene i helga markerte Eef seg skikkelig. På bildet under leder hun kvartfinalen på nest siste post på toppen av trappene i Lego-terrenget i Billund.  Men på vei ned trappene er hun uheldig og faller.  Likevel kommer hun inn som nummer 3, og går videre til semi.

I semifinalen ble Eef passert av Simona Aebersold nedover i trappene, og da ble det 3.plass i heatet.  Selv sier hun at hun hadde ønsket seg bedre resultater totalt i løpene.  Men forteller om skikkelig godt utbytte av hele uka, og gleder seg til VM neste år.  Kommende helg skal hun løpe 2-dagers i Nederland. Og kanskje blir det deltagelse i Nederlandsk Mesterskap i sprint 12.desember.