Sammenlagtseier i Norgescupen til Tobias.

Tobias Alstad vant dagens Norgescupfinale i Oslo, og sikret seg dermed også sammenlagtseieren i eldste juniorklasse.  Vi gratulerer!! På lørdagens sprintdistanse ble Tobias nummer 3, bare 8 sekunder fra seieren.   Så dette ble ei fin Oslo-helg, selv om Tobias ikke var fornøyd med fredagens 5.plass i NM natt.

– Akkurat det løpet var mitt dårligste på minst ett år, sier Tobias. -Det var bare bom helt fra starten, så da var det godt at teknikken satt igjen på lørdagens sprint.  Det løpet var nesten prikkfritt, bortsett fra at jeg tapte 12 sekunder på et strekk der jeg var nødt til å snu.

Før dagens finale i Norgescupen lå Tobias som nummer 2 i sammendraget, bare 1 poeng bak lederen Clemens Sundby Øxnevad fra NTNUI. Med seier i avslutningsløpet ble det til slutt en seiersmargin på 25 poeng ned til Isak Jonsson fra Nydalen.

Martin Vehus Skjerve fra Verdal OK tok sammenlagtseieren i yngste juniorklasse.