Ny Tobias-seier i NC. Strålende comeback av Stian.

Tobias Alstad slo til med seier nummer to denne helga da han i dag også vant mellomdistansen i Byåsens Norgescup-helg.  Tobias var strålende fornøyd med dagens løp, men gledet seg enda mer over at Stian Sundsvik gjorde comeback på en overbevisende måte.  Stian viste klasse med å bli nummer 7 i seniorklassen. Dette lover meget godt for neste år når han får en hel treningsvinter på seg.  Stian var også veldig fornøyd, og kunne nesten ikke tro at løpet hadde gått så bra.  – Det var knallartig, sa Stian etter innkomst.

Isak Bergset fulgte fint opp med 10.plass i dag. Sindre Johannessen ble nummer 17, Ulf Forseth Indgaard nr 23, Jonas Ressem nr 40 og Vegard Ressem nr 49.   Magnus Alstad løp godt i O-Idol H 16 og fikk en flott 6.plass blant landets beste i denne klassen.

Takk til Per Ivar Skinderhaug for bilder.