Eef og Simon takker for seg.

Eef van Dongen og Simon Jakobsson har flyttet til Sverige, og har sendt dette brevet til Frols medlemmer.

Takk Frol

Hei,

Vi har som dere vet flyttet til Sverige tidligere i 2021, og har nå tatt et beslutt om å bytte til en svensk klubb. Selv om vi har sett på noen alternative muligheter, har vi konkludert at dette er det beste for oss, både for vår utvikling som løpere og livet ellers. Vår nye klubb er Västerviks OK, nær hytta vår i Sverige. Begge to vil representere klubben som løpere fra 2022, og Eef allerede ved SM 2021. I tillegg kommer Simon være trenere i klubben med start denne høsten. Det er selvfølgelig trist å komme med denne melding, men vi håper dere forstår. Vi vil huske tiden i Frol som en skikkelig artig og nyttig periode for oss!

Vinteren 2018/2019 kom vi i kontakt med dere i Frol. Først gjennom å bli med på noen treningsøkter med Trondheims-filialen og snart deretter på samling. Det var først og fremst Simon som var interessert i en skikkelig stafettsatsning med klubben, men et par timer etter ankomst til Skallstuggu sto det klart at Eef skulle representere Frol på 10-mila ved å ta seg an Långa dagen. Passet godt da det vist seg at det skulle bli en ny Frol-løper også på Långa natten… Dette satte selvfølgelig lista inn mot sesongsoppkjøringen, men for en boost det var å løpe i gult ved 10-mila 2019, noe som resulterte i etapper vi begge to var meget fornøyde med!

Det er selvfølgelig kjipt at det ikke ble flere 10-mila eller Jukola pga. pandemien, men sånn er det. Vi fikk i hvert fall med oss mange andre gode konkurranser og reiser, som alltid vært artig å bli med på. Den ene av oss ønsker at han kunne ha levert litt flere gode løp ved NM og andre større konkurranser, men noen tider var det ekstremt tufft sett til totalbelastningen i livet. Da har en alltid kunne få gode råd og tips fra støtteapparat og løpere – takk! Den andre av oss gjorde jo debutt som O-løper den våren der 2019, med Frol som første O-klubb. At det skulle resultere i en 16. plass på VM-sprinten to år seinere var det nok ingen som trodde. Der er selvsagt mange gode treningstimer bak dette, men det har og vært ekstremt viktig med klubbens støtte i Eef sin satsning – takk! Og selv om Eef aldri fikk mulighet å representere Frol ved NM så kom jo i hvert fall Frol-buksene med på løpene ved både EM och VM.

Vi kommer alltid å huske det åpne og vennlige Frol-miljøet, alt siden den der første samlingen på Skallstuggu, det har vi satt stort pris på. Vi tar med oss mange gode minner og en rekke viktige erfaringer. Vi håper selvfølgelig at vi holder kontakten, treffes for noen økter eller en kaffe, enten i Norge eller Sverige.

Tusen takk til alle dere i Frol for denne tiden.

Simon & Eef