Vått og flott Midt-Norsk Mesterskap

MNM fortsatte med langdistanse på lørdag. Kvikne IL sto for et godt gjennomført mesterskap, selv om det ble både vått og kaldt til slutt.

Tobias Alstad (bildet) sikret seg et nytt mesterskapsgull lørdag etter en knallsterk langdistanse. Med ei kilometertid på under 5 minutter (!) viser han betryggende form før VM for junior i Tyrkia i september.  I de øvrige mesterskapsklassene ble det gull til Marit Hæreid Sandstad i D 60, sølv til Sindre Johannessen i herrer senior og Rolf Alstad i H 35, bronse til Kine S S Skjeset i D 35 og Magnhild Forseth i D 65.

Frol stilte med mange unge løpere på Kvikne. Og der ble det også løpt godt. Selma Langøygard og Solveig Skoglund Leithe ble f.eks. nummer 2 og 3 i D 11-12. I H 13-14 ble Sondre Skoglund Leithe nummer 4, mens Sander Iversen Salater ble nummer 5. Magnus Alstad ble nummer 5 i H 15-16.  Se øvrige resultater her.

(Slagplan legges før neste konkurranse; Solveig, Kine Sofie og Selma)

(Våre deltagere i lagkonkurransen)

Søndag var det lagkonkurranser for de aller yngste løperne, mens det var en ordinær mellomdistanse for øvrige klasser. Resultater fra mellomdistansen ligger her.

Her er det gledelig å se at ungdommene fulgte opp med flere gode resultater også søndag. Mia Reinås ble f.eks. nr 4 i D 13-14, mens Jonas Alstad og Ludvig Langøygard tok dobbeltseier i H 13-14.

Kvikne Fjellhotell var vår base under MNM. En super plass for unge og mer garvede løpere, bl.a. med et populært basseng.

Kart med løyper og løpernes veivalg i Livelox finner du her:  Lørdag      Søndag