Stor Frol-tropp i Midt-Norsk. Seier til herrene.

Denne helga er 50 løpere fra Frol samlet på Midt-Norsk Mesterskap på Kvikne.  Det gledelige er at  nye Frol-familier er med på konkurransene, både unger og voksne. MNM åpnet med skog-sprint fredag kveld. Blant de yngste knallet Solveig Skoglund Leithe  til med en flott 5.plass i D 11-12. Mens det var seniorherrene som forsynte seg best av medaljene.

(Bildet: F.v. Lars, Sindre, Magnus og Tobias. Foran Ville.)

Løypeleggerne i Hovedløpet har tydeligvis gjort seg godt av den jobben.  Lars Sandstad Skjeset og Sindre Johannessen tok gull og sølv i H 21-.   Tobias Alstad tok gull i H 19-20, og hadde beste tid av samtlige løpere.  Magnus Alstad løp inn til bronse i H 15-16.  Gull ble det også i D 60 til Magnhild Forseth.

MNM fortsetter med langdistanse i dag, og lagkonkurranser for de yngste på søndag.  Knapt 300 løpere var med på fredagens sprint, mens det er 399 påmeldte til langdistansen.