Hovedløp og O-landsleir 2021 – funksjonærliste

Hei alle Frolinger!

 

Året 2021 ser også ut til å bli preget av koronaviruset, men verden må gå videre, og vi har som mål å gjennomføre årets Hovedløp og O-landsleir på en så bra måte som overhodet mulig! Målet er å gi alle ungdommene som kommer til oss en best mulig opplevelse.

Slik vi ser det må vi planlegge med at smittevernrestriksjonene blir omtrent som i dag. Dette medfører at ungdommene organiseres i kohorter som vil følge hverandre både på transport, løp, overnatting, bespisning og andre aktiviteter. For å opprettholde krav til avstand under overnatting vil vi ta i bruk både Levanger Ungdomsskole og Frol oppvekstsenter. Gjør vi dette er vi rimelig trygge på at arrangementet lar seg gjennomføre – samtidig medfører dette behov for flere funksjonærer enn om vi hadde klart oss med en skole.

Nedenfor er det linket til funksjonærlisten. Alle kan gå inn og editere denne, og lagring skjer automatisk.

  • Merk at det er en fane for O-landsleiren og en fane for Hovedløpene.
  • Funksjonene markert med grønn farge er ledige. X-ene indikerer dager funksjonen må besettes.
  • Om du ønsker en spesifikk funksjon, skriv inn ditt navn og kontaktinformasjon i den aktuelle linjen. Ta bort eventuelle tidspunkter/dager som ikke passer for deg, evt legg inn utfyllende kommentar i kommentarfeltet.
  • Om du ønsker å bidra, men ikke har spesielle ønsker om rolle, legg inn navn, kontaktinformasjon og aktuelle dager nederst på lista under feltet «Kan bidra» – så tar vi kontakt og finner en passende oppgave.

Vi ber alle som har mulighet til å bidra om å føre seg opp så tidlig som mulig, så vi kan begynne å legge funksjonærkabalen. Vi er klar over at det er langt fram i tid, så vi har derfor forståelse for at det kan oppstå behov for endringer.

Klikk på linken nedenfor for å åpne funksjonærlista, eller lim den inn i en nettleser. Om noen har spørsmål eller opplever problemer, ta kontakt med meg eller noen andre i hovedkomitéen.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/13xdaaO3ZAPa-RSWAnw2KPjhGO0yUbK00/edit#gid=1960640406

For Hovedkomitéen

Jo Langøygard