Stinn brakke på mimrekveld

Det var sjeldent godt oppmøte på kveldens mimrekveld i Rådhuset. Her skulle årets o-sesong repeteres med prisutdelinger, video og bilder. Og til slutt pizza, som var sponset av vår oppdragsgiver på dugnadsfronten i år, Leva-Fro.

Årets medaljører fra NM-ene, Yngve, Jo, Stian og Tobias, og vår VM-deltaker Paul,  fikk stipender fra både Hovedlaget og o-avdelingen. Yngve mottok også sin pris fra NTOK.

Øystein Haug, Astrid Indgaard Rotmo, Arild Vassenden, Stian Sundsvik, Tobias Alstad og Yngve Skogstad.

Lena Lyngsaunet Alstad ble tildelt Miljøskaperprisen for 2019 for sitt allsidige arbeid i klubben. Og hun er klar for nye tak i 2020 med bl.a. å dra i gang en ny klubbtur til Italia.

Den Gyldne O-sko er o-avdelingens høyeste utmerkelse.  Den gikk i år til Kjell Inge Munkeby for hans mangeårige dugnadsjobbing for o-avdelingen.  Kjell Inge med storfamilien er uvurderlige når store arrangement skal gjennomføres. Med dem på laget vet vi at et arrangement er i trygge hender.  Kjell Inge har i høst arbeidet iherdig i 4 uker som dugnadsbas for utkjøring av 2000 ny søppeldunker i Levanger og Verdal. En stor dugnadsjobb som innbragte en god slump til klubbkassa.

Glimt fra to av dugnadskveldene med Kjell Inge som god administrator.

Tradisjonen tro var det også i år en fyldig presentasjon av sesongens mange aktiviteter dokumentert med video og bilder.

Mimrekvelden var første del i Levangerhelga.  I morgen venter to o-tekniske økter og løpermøte.