Trivelige Italia

Dolomittene leverte igjen. 23 frolinger storkoste seg siste uke i Italiensk 5-dagers.

Frolingene hadde sin base på et trivelig vertshus i den lille byen Dosoledo som ligger i bakken i bakgrunnen på bildet under.  I forgrunnen ligger Padola der etappe 4 og 5 ble arrangert.

5-dagers ble for flere av frolingene kombinert med toppturer i Dolomittene på forhånd.  Så her ble det høydetrening i mengder. Heldigvis hadde vi tidlig start på alle konkurransedagene,

…. så vi unngikk å løpe i tøffe ettermiddagsskurer som kom nesten hver dag.

I Misurina, der løp 2 og 3 gikk på ca 1800 moh, gikk temperaturen fra pluss 29 til pluss 7 i løpet av ei hektisk regn og haglskur etter løp 2.

Deler av gjengen før start på dag 2 i Misurina.

Arrangørene vartet opp med gode kart og o-teknisk veldig artige løyper.  Det er en kunst å legge gode løyper når terrenget står på høykant. Flere fikk fine a-ha-opplevelser etter hvert som de oppdaget hvordan de skulle finstille o-teknikken i denne terrengtypen.

Lago  di Misurina viste seg fra sin beste side.  Her gikk skøyteløpene under OL i Cortina d`Ampezzo i 1956.

Tobias kom fra matforgiftning i Ungdoms-EM i Hviterussland, og rett til seier i juniorklassen på etappe 3. Ludvig var ikke snauere enn at han tok 3.plassen i H 12 på denne etappen. Tobias vant også etappe 5.

Etter endt løp tok mange turen opp til 2333 moh for å løpe rundt Three Peaks of Lavaredo.

Jonas i flott driv ut fra start.

Flere av våre unge løpere hentet hjem gode plasseringer gjennom uka.  Se resultater her.

Quiz-masterne Marianne og Hermann sørget for litt konkurranse på kveldstid også.

Fra avslutningsseremonien på torvet i Padola.

Vinnerne av seniorklassene trilles inn til premieseremoni.

Vi var i Maurilio de Zolts hjemby, og han var med i arrangementsstaben. For de som ikke husker OL på Lillehammer, så var de Zolt med på Italias vinnerlag i stafetten der.