God langdistanse av Yngve i Verdenscupen.

Yngve presterte en god langdistanse under søndagens Verdenscup i Finland.  Etter en mellomdistanse på lørdag som han nok ikke var særlig fornøyd med, reiste han seg fint til langdistansen. Denne gikk som jaktstart etter mellomresultatene, så Yngve fikk ikke noen drømmeposisjon når han la ut fra start.  Men 25.beste etappetid av de 130 løperne er absolutt godkjent.   Dette holdt til 42.plass sammenlagt for de to distansene.

Lørdagens mellomdistanse (bildet) startet fint for Yngve, men på den fjerde posten gikk han på et uvanlig stort tidstap til han å være.  Yngve bruker å være sikkerheten selv o-teknisk, så det var veldig synd med denne posten.  Men det sier litt om guttens kapasitet at han løp seg opp 45 plasser etter denne postplasseringa.  En 77.plass i Verdenscupen er likevel ikke det Yngve ønsker å samle på.

Derfor var søndagens langdistanse en fin opptur.  Bare drøye 4 minutter opp til suverene Gustav Bergman på den 14 kilometer lange løypa lar seg  høre.   Tirsdag skal Yngve gjøre nos han sjelden gjør, nemlig løpe sprintstafett i Helsingfors sentrum.  Arrangørene venter over 10.000 tilskuere i bygatene, så der blir det liv og røre.

(Fra søndagens jaktstart)