Maren i form

Maren Grande (Foto: Per Ivar Skinderhaug) viste gryende storform da hun i dag feide alle konkurrentene av banen under KM sprint i Vinne.  Først vant hun gull i selve KM. Deretter gikk hun helt til topps i den påfølgende knock-out sprinten mot bl.a. flere sterke Sør-Trøndere. Neste helg er det NM sprint i Oslo.  Det må dessverre gå uten Maren. Hun er opptatt med eksamensforberedelser den helga.  Men til høsten er det NM knock-out sprint nettopp i Verdal.  Da er Maren på startstreken.

Maren nærmer seg mål i semifinalen i Knock-out sprinten. Kine Sofie S Skjeset kommer bak og blir nummer 2 i heatet. I KM-konkurransen ble det bronse til Kine Sofie. (Foto: Marit HS)

Lars S Skjeset tok gull i seniorklassen.

Det ble dobbeltseier til Frol i herrenes seniorklasse. Lars tok gullet 39 sekunder foran Tobias Alstad på sølvplass.

Tobias.

En annen løper som hadde meget god fart i dag, var Magnus Alstad.  Han tok KM-gull i H 13-14 med over halvannet minutts forsprang til nestemann.  Etter løpet innrømmet Magnus at det hadde vært et nærmest prikkfritt løp.

Magnus.

Utenfor KM vant Jonas Alstad H 11-12. Mens det ble KM-gull i 60-årsklassene til Frol.

Stilstudie fra start i knock-out sprinten. Maren og Kine Sofie studerer et lite kartutsnitt for å velge seg gaflingsløype. (Foto: Per Ivar Skinderhaug)