To 5.plasser i NM

Tobias ( H 17-18) og Jo (senior) tok hver sin 5.plass i NM ultralang distanse i Bjugn i dag. Juniorklassen hadde ei løype på 13,7 km i luftlinje. Med andre ord en skikkelig kraftprøve for de unge løperne.  Tobias gjennomførte et godt løp, og ledet klassen fram til den 7.posten. Til den 8.posten var det et langstrekk. Der tapte han halvannet minutt til de beste, men var med og kjempet om medalje helt inn. Etter nesten en og en halv times løping var det under 50 sekunder opp til bronsen.  Godt gjennomført!  På bildet diskuterer Tobias dagens løype med Magnhild Forseth og Olav Martin Indgaard.

Jo imponerte stort med sin 5.plass etter en vinter med mye sykdom.  Et skikkelig steg i riktig retning ble det i dag. Seniorenes løype var 21,6 km. Med det tynne treningsgrunnlaget Jo har så langt i år, er dagens resultat meget sterkt.   Også storebror Ulf presterte bedre enn forventet i dag. Det holdt til 11.plass.  Noe Ulf selv betegner som over all forventning. -Det var rett og slett artig!, sier Ulf.   Simon kom på plassen bak Ulf. Han er full av lovord om det flotte terrenget i Bjugn.  Om egen prestasjon sier han at han nok hadde for mye respekt for den lange løypa og terrenget. -Jeg ble nok litt for nøyaktig med alt jeg gjorde i dag.

3 Frol-løpere topp 12 på dagens NM-distanse.