Mye god løping i Østfold.

Yngve holder koken, Simon og Isak løper bedre for hver konkurranse, og Alstad-gutta i form.  Dette er en kort oppsummering etter løpene i Østfold i helga som samlet nesten 1500 deltagere. Lørdag var det mellomdistanse i Moss, og i dag gikk seniorenes første løp i Norgescupen hos Indre Østfold OK.  Da var det duket for langdistanse.

Yngve åpnet med 8.plass på mellomdistansen, der Olav Lundanes, Halden, vant.   Simon Jakobsson har for lite WRE-poeng og Norgesranking til å løpe i første eliteklasse ennå.  Men imponerte med en flott 4.plass i H21-E2.  Tobias Alstad som er førsteårsjunior nå, viste styrke i H 17-18 E.  Uten respekt for eldre løpere fosset han gjennom løypa til en flott 8.plass.  Strekktiden viste etterpå at to grove bom utgjorde forskjellen opp til seier, og vel så det.  Her kan det bli mye moro utover!  Magnus Alstad ble nummer 7 i H 13-14, mens Jonas Alstad slet litt i sitt første møte med Østfoldterreng, og ble nummer 12 i H 11-12.

Søndagens langdistanse ble enda bedre for flere av våre løpere.

Jonas (bildet) trengte bare en konkurranse for å finne ut av hvordan man orienterer i Østfold. Søndag stormet han inn til 2.plass i klassen.  Gratulerer!.

Magnus (bildet) løp også enda bedre på søndag. Da holdt det til 4.plass.

Tobias (bildet) løp en stabil langdistanse, og ble nummer 6 i H 17-18Elite.

Yngve viser stabil form.  Sveitseren Martin Hubmann vant langdistansen, mens Yngve ble nummer 6. Men han har mer inne, så vårsesongen blir spennende. Isak Bergset har slitt med skader i vinter, og har bare 3 økter på kart siden november.  Derfor satt selvfølgelig ikke o-teknikken godt i helga. Men han rapporterer om framgang o-teknisk fra lørdag til søndag.  Og på langdistansen ble det fysiske bare bedre og bedre utover i løpet.  Det er lovende.  Dagens innsats holdt til 26.plass. Og nå er det fullt fokus på Tio.  Isak i dagens oppløp.

Simon løp meget godt i H 21 E2 også i dag, og kom inn til 5.plass.  Nå reiser han over til Sverige for å forberede både seg og Eef til Tiomila.