Over førti på samling i helga.

Nok ei Skallstuggusamling er gjennomført. I helga var over 40 deltagere med fra fredag til søndag.  Samlingsansvarlig Arild Vassenden var meget godt fornøyd med oppmøtet.

Lørdag fikk vi endelig kjørt en god vall igjen på tilnærmet barmark. Arena var Børsåsen, som fortsatt er litt vrien for de som ikke har vært der så mye tidligere.

Etter denne økta hadde Arild et fint opplegg sammen med Eirin der de snakket sammen om sesongen 2018.  Gode sesongforberedelser med god sesongstart som førte til internasjonale oppgaver, mye reising, mange løp, litt sykdom og skader, flott oppkjøring mot NM i september som endte med at sesongen var over dagen før NM startet.  Løperkne var et faktum.  Videre ble løperne tatt med på reisen etter NM-uka med  frustrasjon over skaden, motivasjon til å komme tilbake, opptrening og satsing mot ny sesong.  Deltagerne på samlinga ble tatt med inn i opplegget med egne erfaringer og meningsutvekslinger.  Det ble mange gode diskusjoner og innlegg ut av dette.

                            Arild og Eirin (t.h.) engasjerte forsamlingen.

På kvelden kjørte Arild et innlegg med tema doping;  rent idrettslag og ren utøver. Med flere av klubbens leger til stede ble temaet godt belyst. Det ble også tid til å se litt på skjema som hver enkelt løper skal fylle ut før sesongstart, før deltagerne ble satt på en skikkelig prøve i Arild og Annes quiz.

De yngste fikk oppgaver med å tegne inn veivalg de ville tatt i sprintorientering, og presentere sine valg i plenum etterpå.

  Matkø