Blågult i Sverige.

Lørdagens mellomdistanse i Sverigepremiären ble riktig morsom for de blå-gule løperne fra Frol.  En titt på resultatlista sier sitt om solide prestasjoner av våre løpere.

Paul syntes det ble et solid løp, selv om kroppen var noe seig etter nattløpet 11 timer tidligere. Nå gleder han seg skikkelig til søndagens stafett.  Lars imponerer med å holde tritt med de yngre seniorene. Dette lover godt for en ny solid etappe i Tiomila siste helga i april.  Simon fikk sitt første godkjente løp i Frol-drakta. Og da ble det en flott fjerdeplass i dag. Han var litt usikker på helgas form etter en forkjølelse tidligere i uka. Men den har tydeligvis ikke satt ham vesentlig tilbake.  Med tre løpere inne topp fire må Frol finne seg i å være blant favorittene i stafetten.

Ulf rapporterer om rufsete o-teknikk i dag. Men lover samtidig at det skal sitte bedre til Tio. Han ble nummer 27 til slutt.   Stian som var beste froling i nattløpet fikk føle at det løpet satt litt for mye i beina i dag.  Han håper beina er raske igjen til søndagens stafett. I dag ble det 19.plass av de 107 løperne i klassen.

Junior Tobias forteller om for mye bom i dag.  Det ble bom på flere poster i starten av løpet, men senere gikk det mye bedre.  Vi skriver starten av mars, så unggutten har god tid på seg til å få o-teknikken på plass før viktigere løp i sesongen. I dag ble han nummer 20.