Paul, Tobias og Arild Midt-Norske mestre.

I øs pøs regnvær gikk det fort unna på kveldens Midt-Norske Mesterskep i sprint på Oppdal for flere av våre løpere. Paul Sirum ble mester i herrenes seniorklasse, fire sekunder foran Jo Forseth Indgaard og Audun Heimdal (NTNUI) som delte sølvmedaljene.  Innimellom der kom Eirik Langedal Breivik fra Osloklubben Nydalens SK 2 sekunder bak Paul. Men i MNM blir det ingen medalje på løpere “utenfra”.  Det var med andre ord veldig tett i teten i dag, og Paul fikk akkurat sekundene på sin side.  Lars, Carl Petter og Ulf fulgte fint opp med plasseringer godt innenfor topp ti.

Eirin Svanøe-Hafstad var ikke mye dårligere enn gutta, og løp inn til bronse blant damene.  Her vant Emma Johansson fra Emblem IL i Ålesund. Også her var det tett mellom de som havnet på pallen.  Eirin var 12 sekunder fra seieren.

Om det var tett i seniorklassene, sørget Tobias Alstad for en soleklar seier i H 15-16.  I kveld var han nesten minuttet foran andremann.  Og i H 60 var Arild Vassenden enda mer suveren. Han vant med 1,02 foran nestemann.  Her fulgte Olav Martin Indgaard og Torbjørn Sirum opp med 5. og 6.plass.