Seier for idrettsgleden

Damestafetten er over, uten at det ble ny bestenotering for førstelaget.  Noen løp veldig godt på begge lagene våre, mens andre fikk problemer i vanskelig terreng, og en temperatur opp mot 30 grader. Men stort sett var det smil å se etter målgang.

Debutanten Lena hadde siste etappe på andrelaget.  Den lengste etappen på nesten 8 kilometer i luftlinje.  Lena stilte opp slik at de andre jentene skulle få fullt lag.  Og ingen forlangte at hun skulle komme gjennom hele etappen.  Til det ble den ansett for å være for vanskelig.

Men etter hvert som mellomtidene fra skogen tikket inn, ble hele Frol-leiren oppmerksom på at Lena stemplet på post etter post. Til og med i meget godkjent tempo.  Skulle hun greie å komme rundt likevel??

Til slutt var alle dameløperne og hele støtteapparatet samlet ved mål for ta i mot damen fra Rinnan.  Og bildene viser den sanne idrettsgleden som utspant seg hos alle da hun hadde passert målstreken og fått alle stemplinger godkjent.  Det ble mange gledestårer. Alle ville gratulere, og gledet seg over denne prestasjonen. Dette unnet vi Lena.

Førstelaget ble nummer 203, mens andrelaget ble nummer 390 av de 1650 lagene.

Fra damestarten.

Olav Martin, Arne og Mari