NM lang: Yngve nr 6.

Yngve Skogstad ble vår beste løper da NM-uka 2017 ble innledet med langdistanse i Halden i dag. Et godt gjennomført løp fra start til mål holdt til 6.plass etter nesten 15 km løping i luftlinje.  Verdensmester Olav Lundanes vant foran klubbkameraten Magne Dæhlie.

Løperne fikk i dag bryne seg på gode, lange og tøffe løyper i terrenget nord for Halden.  Her ble det aldri noe hvile. Det var kjemping hele veien mot mål.  Selv var Yngve godt fornøyd med eget løp.

 

– Ja, jeg er godt fornøyd med eget løp i dag.  Jeg hadde litt rusk på vei mot fjerde post, men det var også alt. Det var ei tøff løype som inneholdt veivalgsorientering som tvang oss til å være fokusert hele tiden. Det var mange muligheter å velge i på veldig mange strekk.

Paul serveres drikke av opphavet ved passering arena.

Paul Sirum ble nest beste Frol-løper med 11.plass i dag. Ambisjonene var nok hakket høyere før start. men det kommer mange muligheter til å klatre oppover senere.

Olav Martin klar med kaffe og cola til Ulf.

Ulf Forseth Indgaard ble nummer 13 i dag, og broder Jo nummer 14. Mens Martin Vister ble nummer 27.

Jo inn mot mål.

I dameklassen viste Eirin Svanøe-Hafstad at de gode løpene i Euromeeting forrige helg ikke var noen tilfeldighet.

Det lyste innsats av Eirin i dag, og GPStrackingen viser at hun gjorde en rekke kloke veivalg.  Løpet er et av de absolutt beste hun har gjennomført så langt i karrieren. Og i dag slo hun flere løpere hun ikke har tuktet tidligere. Eirin er en løper for framtida. Hun tar stadig nye steg mot toppen.

Line Sundsvik ble nummer 22 i dag, 13 sekunder foran Mathilde Rundhag. (bildet under). Marianne Andersen fra Kristiansand vant.

Forhåndsomtale av NM-uka i avisa Innherred finner du her.

Vår hovedsponsor Trønder-Avisas forhåndssak på NM-uka fant du heller ikke i år.