Gode erfaringer fra Euromeeting

Eirin og Stian er ferdige med sine tre første konkurranser i senior-landslagsdrakta. Og har i Halden høstet gode erfaringer fra hvordan det er å konkurrere på dette nivået.  (På bildet har vi hele landslagstroppen).

Eirin gjennomførte tre solide konkurranser. Jaktstarten på mellomdistanse lørdag var spesielt god.  Her ble det 20.plass, og nest best av de norske damene.

(Foto: Ivar Haugen, NOF)

Nå gjelder det for Eirin å beholde den gode formen til NM-uka starer på torsdag.  Euromeeting ble arrangert i Østfold. Og det var fint for de unge landslagsløperne å få konkurrere i et terreng som vil være mye likt terrenget for VM i 2019.

Stian var ikke like fornøy etter konkurransene.  En dårlig prolog på fredag sørget for dårlig startposisjon lørdag.  Og når det hele skulle rettes opp med en god langdistanse på søndag var han uheldig å få en kvist inn på det ene øyet allerede til første post.  Dermed ble det 30 minutter løping med syn på bare ett øye før det hele stabiliserte seg igjen.  Øyet rapporteres å være tilnærmet bra igjen nå, slik at både han og Eirin får fullført noen lette treningsøkter i Østfold før hele Froltroppen samles onsdag kveld.