KM-stafett

 

Dagens KM-stafett arrangert av Steinkjer OK ble en trivelig dag for alle i finværet i Følling. Her var det løpstilbud for både store og små. Om det var de yngste eller de over 60 som ga mest i kampen om heder og ære skal være usagt.

For de under 11 år var det individuelle klasser.

Premie  i N-åpen til Aksel og Ville Sandstad Skjeset og premie til Jonas Alstad i H 10

Nytt av året var det at 11-12 åringene fikk løpe stafett. Her stilte Frol lag. Selma Skjulsvik og Martine Myhr Imsland løp 1 etappe sammen og Magnus Alstad tok seg av sisteetappen

 

 

I de offisielle KM-klassene ble det oppskriftsmessige seire til oss i både dame og herreklassen. Damelaget bestod av Line Sundsvik, Sara Profors og Maren Grande. På vinnerlaget i herreklassen løp Ulf og Jo Forseth Indgaard og Johan Bjørnås.

Vi stilte med 3 herre-lag og flere av løperne dokumenterte at NM-formen nærmer seg. Neste søndag går NM-stafetten i Halden og da er det bare å håpe at vi klarer å forsvare medaljene fra de siste årene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tobias Alstad løp i dag på seniorlag. Her veksler han med Lars Skjeset og løper ut på 2. etappe 

Til slutt må det nevnes at laget i H180 (Torbjørn Sirum, Harald Bakken og Olav M. Indgaard) igjen gikk til topps, etter å ha kjempet med laget fra Verdal OK gjennom hele stafetten.

Resultatene ligger her