Seire i Trondheim Open.

Eirin Svanøe-Hafstad, Yngve Skogstad og Paul Sirum stakk av med seire i Trondheim Open denne helga.  På fredagens sprint viste Paul at NM-formen til kommende helg er i anmarsj. Paul vant en meget sterk herreklasse 27 sekunder foran Olai Stensland Lillevold fra NTNUI.  Yngve løp nok en av sine beste sprinter så langt, og ble nummer 3.  Trond Einar Moen Pedersli, Trollelg, som ble nummer 4 i VM-uttaket på sprint i Estland for 2 uker siden, ble nummer 5 på fredag.  37 sekunder bak Paul.  Stian Sundsvik ble nummer 7, og Carl Petter Lyngen nummer 18.

Også i dameklassen var det sterk deltagelse med hele 44 løpere.  Eirin imponerte med sikker og rask løping her og ble nummer 3.  Helena Karlsson fra IFK Lidingø vant klassen.  På lørdagens langdistanse ble Eirin nummer 6, mens hun knallet til med seier på dagens mellomdistanse, og dermed seier sammenlagt  Her bilde fra dagens oppløp. Foto: Per Ivar Skinderhaug.

For Yngve sin del ser det ut til at hæl-skaden han sleit med forut for VM-uttaket i Estland er over. Lørdag vant han langdistansen med nesten 5 minutter ned til Isak Bergset fra NTNUI.  Og søndag vant han mellomdistansen med nesten 2 minutters margin.  Med andre ord to meget sterke løp.  Dette holdt da selvfølgelig til klar seier sammenlagt.  På dagens mellomdistanse ble Carl Petter nummer 5, Stian nummer 10 og Jørgen Fiskum nummer 18.

Bilde: Sammenlagtpallen i Trondheim Open.  Foto: Per Ivar Skinderhaug.