Mye bra i Estland

Jo

Jo stempler i mål i dag.

Også i dag presterte våre løpere meget god løping under VM-uttakene i Estland.  Men selv om plasseringene ble gode, hadde nok alle gjerne sette at de hadde prestert et lite hakk bedre.  Slik skal det være når ambisjonene er store. Ulf, Jo og Yngve løp nesten likt i dag.  Resultatlista viser en differanse på bare drøye minuttet mellom disse tre etter 100 minutters løping med enkeltstart. Olav Lundanes vant også i dag. Magne Dæhli på plassen bak fikk 2 minutter dårligere tid.

Ulf ble best av våre med 7.plass. Yngve og Jo kom på plassene bak.   Løperne fikk ei  tøff langdistanseløype å bryne seg på.  På slutten av løypa var det med ett veivalg nesten 3 kilometer ren løping på vei og jorder, noe som drev opp farten. Dette merkes på slutten av en langdistanse, noe bildet under viser.  Her puster Paul ut etter sin 16.plass.