Tre topp 10 i NM.

Nok en strålende dag på Verdals NM-arena.  Og endelig  masse tilskuere på plass, som fikk oppleve toppidrett på sitt beste.

For Frol ble det enda en dag med flotte plasseringer. Det er ikke verst å få tre løpere inn topp ti i NM. På bildet heies Tobias inn til flott 8.plass i seniorklassen. Det hjelper med heiagjeng, for Tobias hadde suverent beste spurttid fra siste post til mål.

Gøril hadde ikke flyten inne i starten i dag, men løp solid utover i konkurransen. Det holdt til fin-fin 7.plass.

Filip hadde tidlig startummer, og kom i mål på ledertid i H 17-18. Utover i konkurransen kom mange sterke løpere. Men det holdt likevel til 10.plass. Trener Paul var raskt frampå og gratulerte med et godt gjennomført løp.

Mari ble nummer 27 i dag. Hun og Ane rakk å heie Ulf i mål til 19.plass.

Martin var 29 sekunder bak Ulf på 23.plass. Og Anne Eline ble nummer 41 i D 17-18.

Dagens gladeste på brikkeavlesinga var nok Håvard Torpe Vassenden, som hadde følt på stor framgang fra fredagens kvalik.

I morgen er det stafett. Det er bare å glede seg. Vi har 5 herrelag (blant nesten 100), og 2 damelag.  Start for damene er 10.15, for herrene 12.15.  Ikke gå glipp av dette, det er bare å kjøre til Verdal og bli med i heiagjengen!