Juniorguttene nr 8 i NM.

Trioen Jonas, Magnus og Filip greide en flott 8.plass på dagens NM-stafett for juniorer på Kongsberg. Stafetten startet veldig spennende for mange av lagene, da hele 14 lag ble diskvalifisert på første etappe. Heldigvis for Frol så hadde Jonas gjort slik en stafettløper skal gjøre, nemlig å sørge for backuplapp på emitbrikken sin.  Etter sjekking av denne kom Frol inn på resultatlista igjen. Jonas (som blir junior neste år) vekslet som nummer 15. Broder Magnus på andre etappe løp laget opp til 7.plass.

Sondre (på andrelaget) og Magnus venter spent på å komme ut på sine andreetapper.

Jonas veksler over til Magnus.

Ludvig løp første etappe på andrelaget, som var et mikslag med Verdal OK.  Etter en god etappe vekslet han på 12.plass. Her sjekkes etappetider sammen med Tobias.

Filip hadde siste etappe på førstelaget. Etter en knallhard fight med flere lag ute i skogen, kom han inn på arena som nummer 9. Men han viste alle hvem som er best på oppløpet og passerte løperen fra Asker Skiklubb tidsnok til å sikre 8.plassen.

Frol 2/Verdal OK ble nummer 19  med Ludvig, Sondre og Adam (Hvesser) på laget.  Spkl Freidig tok storeslem i dag med å vinne både herre- og damestafetten. Sterkt!!

Resultater.

Bilder fra Lena og Rolf.