Fem strake seire.

Lars sto for litt av en bragd i Italia ved å vinne alle fem løpene. I tillegg presterte Rolf å ta 2.plassen på dagens avsluttende sprint i samme klasse. Det er første gang at klubben kan skilte med dobbeltseier i et internasjonalt o-løp i H 40. Gratulerer! Sammenlagt ble Rolf nummer 4 og Hermann nummer 5. Blir litt av et stafettlag i Midt-Norsk dette!

Italia 5-dagers ble altså avsluttet i dag, med sprint i den idylliske byen Fai della Paganella som ligger på et platå nesten 1000 moh. Også i dag ble det flere gode plasseringer på våre løpere. Lars sin prestasjon ble selvfølgelig behørig feiret. Det gjenstår bare å se hvor mye av premiene gjennom uka som får plass på flyet hjem igjen.

Med dobbeltseier til disse to ble det både flagg og fanfarer på dagens premieutdeling.

I H 19-20 har Magnus kjempet i teten hele uka. I dag ble dt 6.plass, men det holdt likevel til å bli nummer 2 sammenlagt bak tsjekkeren Stepan Waldhauser.

Jonas var ikke stort dårligere enn sin større bror. 16-åringen ble nummer 5 i dag, og nummer 3 sammenlagt.  På plassen bak i sammendraget kom verdalingen William Mitchell Iversen. Sterk Nord-Trønder-innsats med andre ord. Men vi skal ikke glemme at Mathias Reinertsen Leroyer fra Freidig var hakket raskere, og vant sammenlagt.

Sterk Frol-trio i Dolomittene.

Filip som var nummer 3 etter fire dagers løping i H 17-18, var maks uheldig i dag. Han kom inn til beste tid i klassen, men manglet en post og ble disket. En eventuell sammenlagtseier glapp. Men Filip kan glede seg over mange gode enkeltresultater gjennom uka. Bl.a. to 2.plasser og en 3.plass.

Lene Marit slo også til på dagens sprint, og vant direkteklassen EL. Da ble det 2.plass sammenlagt. Kjempeartig! Også Linnea avsluttet sterkt. I dag ble det 3.plass i direkte ES.

Kine Sofie fikk gode plasseringer i direkteklassen DM (Difficult medium long). I dag ble det 3.plass, og nummer 2 sammenlagt.

Denne gjengen var full av lovord om arrangementene i Italia. F.v. Sigurd, Lena, Solveig, Hermann og Kine Sofie.

Solveig ble nummer 8 sammenlagt i D 13-14, etter flere veldig gode løp gjennom uka.  Og i D 65 holdt Magnhild stillingen med 5.plass sammenlagt.

Det gnistrer av Sigurd i oppløpet.

Trym tar en ekstra sjekk med kartet.

Kine Sofie og Ville i ivrig kartdiskusjon.

Eivind løp inn til 19.plass sammenlagt i H 45.

Fem flotte, utfordrende og vellykkede løpsdager er over i Dolomittene.  Ut fra signaler fra våre løpere blir det sommerløp i utlandet også neste år.