En første og tre andre i Italia.

Trym og Sigurd stortrives i høyden i Italia, der de konkurrerer i yngste gutteklasse.  I dag ble Trym den raskeste, med en flott 6.plass blant de over 30 ungguttene.

Det ble tøffe tak i et meget kupert terreng i dag. Og ikke nok med at løypene var kuperte. For å komme opp til arena måtte løperne først klatre bratt, bratt i 4 kilometer.  Da var de omtrent på 1400 moh, og løpene kunne starte. Ta en titt på interressante løyper her.

Sommeren var tilbake i Dolomittene i dag, så deltagerne koste seg på arena utover dagen.

Lars hentet hjem sin tredje strake seier i H 40. Med det så har han en solid ledelse sammenlagt. Premiene han har sanket så langt har ikke vært gedigne pengepremier, men mer av både spiselig og drikkeklar karakter. I dag ble Hermann nummer 4 og Rolf nummer 8 i klassen.

Solveig i D 13-14 klatrer stadig oppover på resultatlistene. I dag var hun en av tre frolinger som løp inn til 2.plass. Sterkt!! Dermed rykket hun opp til 5.plass sammenlagt.  Det er bare 2,5 minutter fram til den danske jenta som leder klassen, så her kan mye skje de to siste løpsdagene. Her er hun i riktig konsentrasjon før start:

Filip i H 17-18 klatrer også oppover med sin 2.plass i dag. Nå er han oppe på 3.plass sammenlagt, bare 3.26 bak danske Erik Grønborg som leder.

I D 65 fikk endelig Magnhild vist hva hun er god for. Dermed kapret hun Frols tredje 2.plass. Bare fattige 2 sekunder fra seier. Det trengs to meget gode løp til om hun skal hente inn britiske Alison Simmons som leder sammenlagt.

Magnus i H 19-20 viser stabilt god form.  I dag holdt det til 4.plass, og opp til 2.plass sammenlagt. Langveisfarende Jakob Knoef fra New Zealand leder klassen to minutter foran Magnus etter tre løp.

Også lillebror Jonas er stødig som bare det for tida. Tredjeplass i dag, og samme plassering sammenlagt i H 15-16 er utrolig bra. Sondre ble nummer 36 i dag.

Jonas mot mål.

Fint driv på Sondre.

Eivind kjemper med 40 løpere fra 17 nasjoner i H 45.  Her løper han inn til 17.plass i dag.

Hermann, Marte og Sondre synes orientering i Italia er en helt ok ferie.

O-avdelingens leder, Lena, til mål i dagens løp.

Mange gode resultater og fornøyde frolinger i dag, mens noen fikk et utfordrende møte med italiensk terreng som sto på høykant. Bortimot så lite likt trønderske myrer som det er mulig.  Men i morgen er det nye sjanser!